Wie ben ik
Waarom Massage
Soorten Massages
Massage olie
Reiki
Tarieven
Cadeaubon
Voorwaarden
Contact
 
Reiki behandeling:

Ik weet het zelf nog goed: Mijn eerste Reiki behandeling.
De warmte, de zorg en de hoeveelheid mooie energie die ik kreeg was ongekend. Zelfs dagen erna voelde ik me energiek en mijn hoofd voelde 'leeg'!
Sommige mensen zijn nogal eens sceptisch over Reiki... maar tegelijkertijd bespeur ik toch altijd enige vorm van nieuwsgierigheid. Dus wordt mij de vraag gesteld:

Wat is reiki nu eigenlijk?
Reiki is energie, bewustwording, een vorm van 'zelfgenezend' vermogen.
En met zelfgenezend vermogen bedoel ik eigenlijk dat jouw lichaam de innerlijke kracht ontvangt om lichaam en geest zo gezond mogelijk te houden.

Tijdens een Reiki behandeling ben ik een soort van doorgeefluik van energie, middels mijn handen.
Allereerst maak ik contact met je hoofd en vrijwel direct voel ik de energie al stromen. Je raakt al snel in een heerlijke ontspanning. Via je hoofd ga ik door naar je nek, buik, handen, benen en voeten.
Voor- en achterkant van je lichaam neem ik mee. Je voelt letterlijk de warmte door je lijf stromen. Hoe heerlijk kan dit zijn.
Niet alleen energie en warmte geef ik door, misschien zit je wel met een vraagstuk en kan jij de oplossing maar niet bedenken. Zelfs dan kan Reiki je helpen om tot een beter inzicht te komen en kan jij het vervolgens ook weer beter loslaten.
Ook verdriet, angsten en blokkades kunnen middels Reiki opgeheven worden.

Reiki vindt plaats op de behandeltafel met kleding aan. Zorg voor makkelijke niet knellende kleding. Tijdens de behandeling geniet je van een rustgevend achtergrond muziekje en volledige stilte, zodat jij precies voelt wat er in je lichaam gebeurt...

Na de behandeling praten we ook over onze wederzijdse ervaring en geef ik je antwoord op al je vragen.

 
  La Colombe Massage Dreumel